Kontakt och ansökan

Ansökan och Kontaktinformation

Barngruppen består av cirka 20 barn i åldrarna 1–5 år. Målsättningen är att ha en så jämn fördelad sammansättning som möjligt avseende kön och ålder. Detta lyckas inte alltid men vägs in när vi beslutar om nya barn i gruppen. Syskon till barn som redan går på Solkatten har förtur och barnen behåller sin plats när de får syskon. Nya barn skolas in i verksamheten tillsammans med sina föräldrar.

Eftersom vi är en mindre förskola kan vi tyvärr inte garantera plats till alla sökande.

Väntelista

Vi har en väntelista som man kan anmäla sig till om vi inte har möjlighet att erbjuda plats till ert barn. I första hand tillämpar vi förtur om det är syskon till barn som går på Solkatten. Efter det står man i kö utifrån det datum som man fyller i sin intresseanmälan.

Kontakta oss

Om ni vill ansöka om plats på Solkatten fyller ni i blanketten som laddas ner via länken nedan. Du kan maila eller skicka in blanketten till oss med post. Vi kommer sedan att kontakta er om vi har möjlighet att erbjuda plats, eller om ni får en plats på väntelistan. Tänk på att ju tidigare ni ansöker, desto större chans är det att vi kan erbjuda plats från det datum ni önskar.

Klicka här för att hämta blankett för intresseanmälan och ansökan

När du skickar fyller i och skickar in en intresseanmälan sparar vi de uppgifter som du angett. Vi sparar din intresseanmälan i 24 månader. Därefter måste du göra ett aktivt val om du vill finnas kvar i kösystemet. Du kan när som helst kontakta oss om du ångrar dig och vill att vi raderar din intresseanmälan och dina uppgifter. Klicka här för att läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i enighet med GDPR.

Kontaktuppgifter:

Vill du veta mer om vår verksamhet? Kontakta oss för intresseanmälan och platsförfrågan: kontakt@solkattenarboga.se


Rektor: Emma Jansson
rektor@solkattenarboga.se

Styrelsen: styrelsen@solkattenarboga.se

Personal: personal@solkattenarboga.se
Telefon:  073-398 87 06

Telefon: 073-654 95 68

Postadress: Karl Knutssonsgatan 4, 73232 Arboga

Bolagsnamn: Föräldrakooperativet Solkatten i Arboga Ekonomisk förening

Org.nr: 769606-9074

Theme: Overlay by Kaira Föräldrakooperativet Solkatten i Arboga Ekonomisk förening Org. Nr 769606-9074