Information om ansökan och intresseanmälan

Barngruppen består av cirka 20 barn i åldrarna 1–5 år. Målsättningen är att ha en så jämn fördelad sammansättning som möjligt avseende kön och ålder. Detta lyckas inte alltid men vägs in när vi beslutar om nya barn i gruppen.

Syskon till barn som redan går på Solkatten har förtur och barnen behåller sin plats när de får syskon. Nya barn skolas in i verksamheten tillsammans med sina föräldrar.

Eftersom vi är en mindre förskola kan vi tyvärr inte garantera plats till alla sökande.

Blankett för ansökan

Om ni vet vilket datum ni vill ansöka om plats på Solkatten fyller ni i blanketten som laddas ner via länken nedan.

Du kan maila eller skicka in blanketten till oss med post. Vi kommer sedan att kontakta er om vi har möjlighet att erbjuda plats, eller om ni får en plats på väntelistan.

Tänk på att ju tidigare ni ansöker, desto större chans är det att vi kan erbjuda plats från det datum ni önskar.

Om ni inte vet exakt när ni önskar att erat barn ska börja på förskolan, kan ni istället skicka in en intresseanmälan med hjälp av formuläret läntre ner på sidan.

OBS! När du skickar fyller i och skickar in en intresseanmälan sparar vi de uppgifter som du angett. Vi sparar din intresseanmälan i 24 månader. Därefter måste du göra ett aktivt val om du vill finnas kvar i kösystemet. Du kan när som helst kontakta oss om du ångrar dig och vill att vi raderar din intresseanmälan och dina uppgifter. Klicka här för att läsa mer om hur vi behandlar personuppgifter i enighet med GDPR.

väntelista

Vi har en väntelista som man kan anmäla sig till om vi inte har möjlighet att erbjuda plats till ert barn.

I första hand tillämpar vi förtur om det är syskon till barn som går på Solkatten. Efter det står man i kö utifrån det datum som man fyller i sin intresseanmälan.

Vi tar gärna emot din intresseanmälan. Genom att anmäla intresse till Solkatten kan du lättare hålla dig uppdaterad gällande lediga platser, även om du inte är helt säker på att ni vill ansöka om en plats. 

Observera att intresseanmälan inte är samma sak som en ansökan om plats på förskolan. Ansökningsblanketten hittar du under “dokument”, den måste skrivas ut och skickas via e-post eller (vanlig post). 

Intresseanmälan

  Kontaktuppgifter

  Telefon

  073-654 95 68

  Adress

  Karl Knutssongatan 4 

  73230 Arboga